stem logo new

 

GIP 6LC

Als GIP maak ik een motorhefbrug. Deze zal gebruikt worden door mijn oom om aan zijn Honda BSA-motor te werken.

Voor de realisatie van de brug gebruikte ik constructiestaal. Tot slot wordt hij gespoten om het roesten tegen te gaan. Tijdens het vervaardigen van de motorbrug heb ik hier en daar een probleempje ondervonden, bv bij het boren van de gaten. Die waren wat te klein om de verschillende assen door te steken.

 

Lorenzo Debruyne

debruyne lorenz...
debruyne lorenzo - motorbrug-999 debruyne lorenzo - motorbrug-999

Ik maak als GIP een motorbrug zodat ik makkelijker aan mijn motor kan werken. De brug wordt gelast met constructiestaal. Het bovenkader is gelast met het lasproces TIG, het onderkader  met het lasproces MAG.
Ik ondervond hinder met het snijden van mijn traanplaat. Om dit op te lossen heb ik die teruggebracht naar de leverancier om de plaat te snijden. Ik ondervond ook problemen met het vinden van de gepaste plaats om de cilinder te vinden. Ik kwam later ook op het idee om bussen te draaien voor mijn poten om ze minder last te laten hebben van slijtage.      

Gil Roelants

roelants gil - ...
roelants gil - motorbrug-999 roelants gil - motorbrug-999

Ik maak voor mijn GIP dit jaar een schommelbank met verlichting. Ik maak een schommelbank om in de zomer gezellig buiten te kunnen zitten, iets te drinken ,een  boekje te lezen of om gewoon te genieten van de zon.
Tijdens het maken van het plooiwerk heb ik veel problemen gekend, maar dankzij meneer Lesy en meneer Lesschaeve waren deze problemen rap opgelost.

Nicky Van Cutsem

van cutsem nick...
van cutsem nicky - schommelbank-999 van cutsem nicky - schommelbank-999