Valentijn in de les...

14 februari… hoogdag van de liefde. Bent u een onverbeterlijke romantische ziel? Dan bent U in het VTI Veurne aan het juiste adres. Ga eens de volledige andere kant op en verras je lief met een origineel Valentijnsgeschenk. Jullie leren elkaar zo eens op een totaal andere manier kennen en zullen die dag hoogstwaarschijnlijk nooit meer vergeten!

Ook als Cupido je dit jaar hardhandig van je roze wolk heeft gerukt en de liefde weer met beide voetjes op de grond werd gezet, haak je beter niet af want hoe wankel die voetjes ook zijn, ons project werd zowel bedacht voor love birds als de eeuwige “happy” singles.

De leerlingen van 4EM kregen tijdens de lessen Franse schrijfvaardigheid de opdracht om 57 vragen te bedenken die zij hun partner/Tinderdate/vrienden (schrap wat niet past) wensen te stellen op Valentijnsavond. Ze werden allemaal opgeschreven in de taal van de liefde en nadien werden er ook uitdagingen bedacht. Eenmaal goedgekeurd door de leerkracht, konden de leerlingen deze noteren op een jenga-toren.

Hieronder enkele resultaten…

Een ding is zeker: love is in the air…